«Πλήρωσε» με τράβηγμα τα δύο γκολ ο Μολέδο

«Πλήρωσε» με τράβηγμα τα δύο γκολ ο Μολέδο

Κώστας Ζάλιαρης
«Πλήρωσε» με τράβηγμα τα δύο γκολ ο Μολέδο

bet365

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έκανε θεραπεία το πρωί της Κυριακής στο Κορωπί, αφού ταλαιπωρείται από τράβηγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια της νίκης (4-0) επί του Ηρακλή, έχοντας μάλιστα σκοράρει δις απέναντι στον «Γηραιό».

Ο Βραζιλιάνος στόπερ που ήταν εκ των διακριθέντων του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση του Σαββάτου στη Λεωφόρο, πέτυχε δύο γκολ με κεφαλιές, αλλά απείχε από τη σημερινή, πρωινή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη στο Κορωπί.

Ο λόγος, είναι το τράβηγμα που υπέστη στον δεξιό τετρακέφαλο, κάνοντας θεραπεία.

Απών από το κανονικό πρόγραμμα ήταν και ο Νίκος Μαρινάκης που υποφέρει από αμυγδαλίτιδα, ενώ οι Πράνιτς και Πέτριτς έκαναν επίσης θεραπεία και ο Τελάντερ ατομικό και γυμναστήριο.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν κόντρα στον Ηρακλή έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιείχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα