Κούνησε λευκή πετσέτα στον τίτλο ο Σιμεόνε...

Κούνησε λευκή πετσέτα στον τίτλο ο Σιμεόνε...

Κώστας Ζάλιαρης
Κούνησε λευκή πετσέτα στον τίτλο ο Σιμεόνε...

bet365

Απίθανο, χαρακτήρισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, το ενδεχόμενο να προλάβει πλέον η Ατλέτικο Μαδρίτης την κούρσα για τον φετινό τίτλο στην Πριμέρα Ντιβισόν μετά την ήττα – σοκ με σκορ 2-1 από τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Με ματς λιγότερο αυτή τη στιγμή, αφού οι «ροχιμπλάνκος» έπαιξαν το δικό τους για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Ατλέτικο είναι πλέον στο -8 από την κορυφή, με τη Μπαρτσελόνα να φιλοξενείται από τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» το απόγευμα της Κυριακής και να έχει πλέον την ευκαιρία ν' αυξήσει σε διψήφιο αριθμό τη διαφορά...

Την Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει στους «8» του Champions League η Ατλέτικο. Θα καταφέρει να την αποκλείσει; Σε απόδοση 3.40 στην Sportingbet η πρόκριση των Μαδριλένων.

«Είναι απίθανο πλέον να προλάβουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο αυτή τη στιγμή. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Χιχόν για τη νίκη, όμως συγχαίρω και τους δικούς μου ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν. Ο στόχος εξ αρχής ήταν η τρίτη θέση, οπότε συνεχίζουμε για να πετύχουμε αυτό που είχαμε θέσει εξ αρχής...» είπε ο Αργεντινός κόουτς της ομάδας της Μαδρίτης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα