Η Κυριακή των μεγάλων ντέρμπι!

Gazzetta team
Η Κυριακή των μεγάλων ντέρμπι!

bet365

Κυριακή των ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη! Μεγάλα ραντεβού από το Σεντ Τζέιμς Παρκ στο Ετιχαντ και στο Σαντιάγο Μπερναμπέου!

Η μάχη του Μάντσεστερ στη Sportingbet.gr! Θα μπει δυνατά στη μάχη της τετράδας η Γιουνάιτεντ; Μετρά μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας ματς στην Premier League και το διπλό προσφέρεται στο 4.50! Η Σίτι έχει πάρει τον αέρα της ομάδας του Φαν Χάαλ με τέσσερις νίκες και μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία ραντεβού, με τον άσο να τιμάται στο 1.83! Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει σκοράρει επτά γκολ σε ισάριθμα ματς κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Μόλις πέντε παίκτες έχουν σκοράρει περισσότερα κόντρα στους «κόκκινους διαβολους» στην ιστορία της Premier (Φέρντιναντ, Ανρί, Τζέραρντ, Φάουλερ έχουν οκτώ και ο Σίρερ 10). Να σκοράρει και σήμερα ο Αργεντίνος τιμάται στο 2.00! Αλλωστε, ο Αγουέρο θέλει ένα τέρμα να φτάσει τον Ρούνεϊ (οκτώ γκολ) στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ στα ντέρμπι του Μάντσεστερ! Ο Αργεντίνος φορ έχει σκοράρει 11 γκολ στα τελευταία οκτώ ματς στο Etihad Stadium!

Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι έχει την ευκαιρία με νίκη να γίνει ο πρώτος τεχνικός της Σίτι που κερδίζει τη Γιουνάιτεντ τέσσερις φορές στην Premier League. Ο τελευταίος που το είχε καταφέρει ήταν ο Joe Mercer το 1970 (πέντε φορές). Το ειδικό στοίχημα, ισοπαλία ημίχρονο / Σίτι τελικό προσφέρεται στο 4.70. Οι Κόκκινοι δεν έχουν χάσει τρεις διαδοχικές φορές από τους Πολίτες από το... 1955 (έχασε τέσσερις). Πέντε από τα επτά τελευταία τους ραντεβού συνοδεύτηκαν από Οver, σημείο που τιμάται στο 1.85. Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει συμμετοχή σε τρία από τα τέσσερα τελευταία γκολ της ομάδας του Φαν Χάαλ στο πρωτάθλημα. Να βρει δίχτυα προσφέρεται στο 3.60!


Ντέρμπι παραμονής στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Σάντερλαντ και ο χαμένος... χάνεται! Οι Μαυρόγατες έχουν δεχθεί 38 γκολ στις φετινές εξόδους τους, ο χειρότερος απολογισμός στο Νησί! Το G.G. προσφέρεται στο 1.80. Ο Ράφα Μπενίτεθ θα βρεθεί πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της Νιούκαστλ και θέλει να σπάσει το εντυπωσιακό σερί της Σάντερλαντ, η οποία μετρά έξι διαδοχικές νίκες στα ντέρμπι! Ο άσος τιμάται στο 2.10, η ισοπαλία στο 3.40 και το διπλό στο 3.60! Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία Tyne-Wear ντέρμπι συνοδεύτηκαν από Over 2.5, σημείο που προσφέρεται στο 1.95.

Ματσάρα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, όπου η Ρεάλ υποδέχεται τη Σεβίλλη! Αν η ομάδα του Ουνάι Εμερι δεν κερδίσει τη Βασίλισσα, τότε θα ισοφαρίσει το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ της στο πρωτάθλημα (15 ματς χωρίς νίκη το 2013). Ο άσος της Ρεάλ προσφέρεται στο 1.35, η ισοπαλία στο 5.75 και το διπλό στο 7.50! Το πάθος περισσεύει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφού στα εννέα τελευταία ντέρμπι στη Μαδρίτη έχουν βγει εννέα κόκκινες κάρτες (4 για Ρεάλ και 5 για Σεβίλλη). Να υπάρξουν περισσότερες από 5 κάρτες τιμάται στο 1.66! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σημειώσει τα περισσότερα τέρματα κόντρα στη Σεβίλλη (19 στο πρωτάθλημα, όπως και με Χετάφε) από ότι σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα! Να σκοράρει απόψε το πρώτο γκολ τιμάται στο 3.40! Οι Σεβιγιάνοι έχουν δεχθεί 419 σουτ αυτή τη σεζόν, ενώ η Ρεάλ έχει επιχειρήσει 551! Το Over 3.5 τιμάται στο 1.65!

 

Τελευταία Νέα