Βενγκέρ: «Δεν είμαστε το πρώτο φαβορί, όμως έχουμε ακόμα πιθανότητες»

Βενγκέρ: «Δεν είμαστε το πρώτο φαβορί, όμως έχουμε ακόμα πιθανότητες»

Στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του στάθηκε μετά το «διπλό» στο «Γκούντισον Παρκ» ο Βενγκέρ, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει χάσει ακόμα τις πιθανότητες της για την κατάκτηση της Premier League.

Βενγκέρ: «Δεν είμαστε το πρώτο φαβορί, όμως έχουμε ακόμα πιθανότητες»

«Ο χαρακτήρας των παικτών μου αμφισβητήθηκε. Γνωρίζαμε πως αν δεν νικούσαμε σήμερα θα μέναμε έξω από τη διεκδίκηση του τίτλου. Ήταν μια πνευματική δοκιμασία για την ομάδα μας και ανταποκριθήκαμε», ανέφερε αρχικά ο Αλσατός και συνέχισε:

«Μαθηματικά έχουμε ακόμα πιθανότητες. Δεν είμαστε το πρώτο φαβορί, όμως αν δεν πιστέψουμε εμείς στους εαυτούς μας, κανείς δεν θα το κάνει για εμάς. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι, να παλεύουμε όπως και σήμερα. Ποτέ δεν ξέρεις. Φυσικά θα χρειαστούμε και κάποια ευνοϊκά αποτελέσματα από τους αντιπάλους μας, όμως εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό».

Σε ότι αφορά στον Άλεξ Ιγουόμπι που εντυπωσιάζει: «Πρόκειται για ένα πανέξυπνο παιδί που λατρεύει το ποδόσφαιρο και θέλει συνέχεια να μαθαίνει και να παλεύει. Είναι μόλις 19 ετών και βρίσκεται στην Άρσεναλ από 8 χρονών. Τον πήρα μαζί μας στην προετοιμασία και μου άρεσαν τα στοιχεία που έδειξε. Στην πορεία βελτιώθηκε πάρα πολύ και εγώ από την πλευρά μου τον επιβραβεύω, δίνοντας του χρόνο συμμετοχής».

Best of internet