«Μοιραίος» ο Αδάν για την Μπέτις (vid)

Gazzetta team
«Μοιραίος» ο Αδάν για την Μπέτις (vid)

bet365

Χάρη σε τέρμα του Ιγνάσιο Καμάτσο στο 81', έπειτα από λανθασμένη έξοδο του Αδάν, η Μάλαγα κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», ανεβαίνοντας στην όγδοη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας για την 30η αγωνιστική της La Liga, η Μάλαγα κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», επικρατώντας με 0-1 της Ρεάλ Μπέτις.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς, προκειμένου να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις, ωστόσο, μετά το 0-0 του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν τελικά το σκορ, με τον Καμάτσο να εκμεταλλεύεται το λάθος και την κακή έξοδο του Αδάν.

Η Μπέτις πίεσε για την ισοφάριση στα τελευταία δέκα λεπτά που απέμεναν, όμως οι παίκτες του Χάβι Γράθια κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι το τέλος το προβάδισμα, πανηγυρίζοντας το τρίποντο, με το οποίο ανέβηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς. Από την άλλη, οι ηττημένοι έμειναν στους 34 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από την Χετάφε που βρίσκεται στην 18η θέση.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα