Να μην πάει... στράφι η νίκη στο Αγρίνιο

Να μην πάει... στράφι η νίκη στο Αγρίνιο

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στην υποβιβασμένη Καλλονή, ώστε να μην πάει... στράφι η νίκη στο Αγρίνιο.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ είναι η υποβιβασμένη Καλλονή, με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση που έκανε στο Αγρίνιο, ώστε να μην πάει... στράφι η νίκη επί του Παναιτωλικού.

Με απουσίες και επιστροφές

Τις πολλές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος έχει και επιστροφές ενόψει του αυριανού αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεσή του, ενώ ο Τέρι Αντόνις δέχτηκε ένα χτύπημα στην πλάτη και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Στην 18άδα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του επιστρέφει ο Γκάρι Ροντρίγκες, με τους Ζάιρο και Παναγιώτη Γλύκο να μένουν εκτός, αφού δε βρίσκονται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, έπειτα από την ολοκλήρωση της αποθεραπείας τους.

Το άλλο νέο πρόσωπο είναι ο Κρίστιαν Κούστα, που προβιβάστηκε από την Κ20 για να προσφέρει στον Σέρβο τεχνικό μια έξτρα λύση στην επιθετική γραμμή. Επίσης, off είναι και οι τραυματίες Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης, Χατζηισαΐας, Τσίμιροτ και οι τιμωρημένοι Κίτσιου, Μακ. Όσον αφορά την 11άδα, ο Ίβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του 4-3-3, αν και δοκίμασε πολλά πράγματα στις προπονήσεις.

Αν δεν αλλάξει κάτι, ο Βελλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Σκόνδρας δεξιά στην άμυνα, ο Λέοβατς αριστερά και οι Βίτορ, Τζαβέλλας στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή οι Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας και στην επίθεση «φτερά» οι Κοροβέσης, Μυστακίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Ούκα αντί Αναστασιάδη

Στον αντίποδα, στην Καλλονή περιμένουν να γίνει οριστικός ο υποβιβασμός στη Football League. Ο σύλλογος της Μυτιλήνης πάει για το καλύτερο δυνατό... finish στη σεζόν, με τον Νίκο Καραγεωργίου να μην υπολογίζει στους τραυματίες Βαλιό, Ελλακόπουλο, Νομπρέγκα, Χιντασέλι. Βέβαια, ο μεγάλος του... πονοκέφαλος ακούει στο όνομα Ανέστης Αναστασιάδης.

Ο αρχηγός έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο εν λόγω ματς. Έτσι, ο τεχνικός της ΑΕΛΚ καλείται να καλύψει το κενό του, κάτι που θα πράξει εκτός απροόπτου με τον Ούκα. Από εκεί και πέρα, δεν αναμένεται να κάνει κάποια άλλη αλλαγή στο αρχικό σχήμα, σε σύγκριση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Δαύκος, λοιπόν, θα πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Τσαμπούρη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Γκόλια το αριστερό και τους Μίκιτς, Ούκα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Καλτσάς, Μπλάζιτς και μπροστά τους δεξιά ο Γεωργίου, αριστερά ο Μανούσος και επιτελικός ο Φαβάλι. Μοναδικός προωθημένος στο 4-2-3-1 του Καραγεωργίου ο Μάρκοβιτς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ (4ος, 41 β.) - Καλλονή (16η, 15 β.): Κυριακή 20/3 17:15, Novasports 2

ΠΑΟΚ (4-3-3): Βελλίδης - Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς - Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας - Κοροβέσης, Μυστακίδης, Αθανασιάδης.

Αποστολή: Μελίσσας, Μαλεζάς, Χαρίσης, Σάμπο, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Κούστα.

Απόντες: Αντόνις, Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης, Χατζηισαΐας, Τσίμιροτ (τραυματίες), Ζάιρο, Γλύκος (ανέτοιμοι), Κίτσιου, Μακ (τιμωρημένοι).

Καλλονή (4-2-3-1): Δαύκος - Τσαμπούρης, Μίκιτς, Ούκα, Γκόλιας - Καλτσάς, Μπλάζιτς - Γεωργίου, Φαβάλι, Μανούσος - Μάρκοβιτς.

Αποστολή: Στρατηλάτης, Σπυρόπουλος, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Γουερέ, Ξύδας, Μπουρούς, Γκαμάγκας.

Απόντες: Αναστασιάδης (τιμωρημένος), Βαλιός, Ελλακόπουλος, Νομπρέγκα, Χιντασέλι (τραυματίες).

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Καραντώνης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα