Στραματσόνι: «Δουλεύουμε για να δείξουμε τον καλύτερο Παναθηναϊκό»

Νίκος Μαρούδας
Στραματσόνι: «Δουλεύουμε για να δείξουμε τον καλύτερο Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δουλεύει σκληρά και βελτιώνεται, ενώ μίλησε για τον καλύτερο Μπεργκ με τον Λέτο στο πλευρό του, αλλά και τον Μολέδο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν ήταν το πιο ήρεμο αγωνιστικά βράδυ από τότε που ήρθε στην ομάδα: «Για να είμαι ειλικρινείς δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε και να εμφανίσουμε τον καλό Παναθηναϊκό, αν και το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που επιθυμούσαμε».

Για το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα όλο αυτό τον καιρό: «Αν θυμάμαι καλά από το ματς του πρώτου γύρου, τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ. Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά σήμερα η ομάδα έπαιξαν καλά και ισορροπημένα όπως θα ήθελα με τους δύο επιθετικούς μπροστά».

Για τον Ηρακλή: «Σίγουρα βελτιωνόμαστε, οι ποδοσφαιριστές ξέρουν πως θέλω ν’ αγωνίζονται και σχετικά με τον Ηρακλή, προσπαθούσαμε να τους πιέσουμε ψηλά, ώστε να εξουδετερώσουμε τον Βέλλιο που είναι πολύ σημαντικός γι αυτούς.

Για τον Μολέδο: «Αν θυμάστε τον είχαμε αποκτήσει με μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τα γήπεδα. Πήραμε ρίσκο, αλλά στη Μέταλιστ είχαν ξοδέψει πολλά χρήματα για να τον αποκτήσουν. Σε σχέση με μας και το ποσό που δώσαμε. Όπως βλέπεται βελτιώνεται σε κάθε ματς και στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΟΣΦΠ θα μπορούσε να το κάνει αλλά στάθηκε άτυχος. Χάρηκα που έβαλε τα γκολ, γιατί είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλά από τον τραυματισμό του».

Για τον Μπεργκ και αν αποδίδει καλύτερα με δεύτερο επιθετικό δίπλα του: «Συμφωνώ απόλυτα. Ήθελα εξαρχής να παίξω κατ’ αυτό τον τρόπο, αλλά αρχικά έχασα τον Μπεργκ (λόγω τραυματισμών) και στη συνέχεια τον Καρέλη. Τώρα που έχω και πάλι δύο επιθετικού, θα το κάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα