Μολέντο: «Το ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει με το ουκρανικό!»

Μολέντο: «Το ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει με το ουκρανικό!»

Μολέντο: «Το ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει με το ουκρανικό!»

Ο Ροντρίγκο Μολέντο δήλωσε ευτυχής που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και πιστεύει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει με αυτό της Ουκρανίας!

Στα δύο γκολ που πέτυχε, στον ερχομό του ενώ δεν είχε παιχνίδια και στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Ροντρίγκο Μολέντο στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ο σκόρερ των δύο από τα τέσσερα τέρματα των «πρασίνων» κόντρα στον Ηρακλή δήλωσε ευτυχής που βρίσκεται στο «τριφύλλι» και που βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε, στάθηκε στους στόχους του, ενώ πιστεύει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει πολύ με αυτό της Ουκρανίας!

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα που σκόραρα δύο γκολ με τον Παναθηναϊκό. Θα έλεγα ότι είχα την τύχη με το μέρος μου, αλλά είναι και προϊοόν σκληρής δουλειάς στην προπόνηση σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το ότι δεν είχε παιχνίδια, όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό, και έλεγαν ότι δεν ήταν έτοιμος: «Είμαι χαρούμενος διότι αυτή η ανταπόκριση που προσφέρουν οι φίλαθλοι είναι σημαντική για μένα. Πέρασα δύσκολα στην Ιντερνασιονάλ και έψαχνα μία καινούρια ευκαιρία. Νιώθω πολύ καλά εδώ και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκομαι εδώ».

Για το ότι βρήκε πολλούς Βραζιλιάνους στον Παναθηναϊκό: «Όλοι με υποδέχτηκαν πάρα πολύ θερμά και πάρα πολύ όμορφα και υπάρχει αλληλοβοήθεια. Εκτός από Βραζιλιάνους, υπάρχουν και Ισπανόφωνοι, όμως θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους που με βοήθησαν».

Για τους στόχους που έχει: «Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο να εκτελώ όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά».

Για το ποια στοιχεία του αρέσουν στο δικό μας πρωτάθλημα: «Κατ' αρχήν, μου αρέσει η Αθήνα, είναι όμορφη πόλη με πολλές παραλίες και μοιάζει πολύ με τη Βραζιλία, κάτι που με βοήθησε να προσαρμοστώ. Κι εδώ τα παιχνίδια έχουν τον δυναμισμό τους, είναι δυνατά και θα έλεγα ότι μοιάζει πολύ με το ποδόσφαιρο της Ουκρανίας».

Για τον τραυματισμό του: «Γύρισα πολύ γρήγορα, βέβαια θα δούμε και κάποιες εξετάσεις. Είναι παρήγορο το ότι έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας λόγω της διακοπής».

Best of internet