Στάση αναμονής για Παναθηναϊκό η ΕΠΟ

Στάση αναμονής για Παναθηναϊκό η ΕΠΟ

Δημήτρης Τομαράς
Στάση αναμονής για Παναθηναϊκό η ΕΠΟ

bet365

Η κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου για μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο εξετάζεται από τους νομικούς της ΕΠΟ, οι οποίοι περιμένουν το ακριβές περιεχόμενο των όσων κατέθεσε.

Η πρώτη αντίδραση της ΕΠΟ για την κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξε χθες από τον Γιώργο Γκιρτζίκη σε όλα όσα δήλωσε στο Gazzetta.gr. Σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις για τους "πράσινους", επειδή προσέφυγαν σε πολιτικό δικαστήριο, ωστόσο στην Ομοσπονδία αυτό που περιμένουν είναι να αποφανθεί η αθλητική δικαιοσύνη αλλά και οι νομικοί της το τι μέλλει γενέσθαι.

Για να βγουν οποιαδήποτε ασφαλή και ουσιαστικά συμπεράσματα θα πρέπει να γίνει επακριβές και απόλυτα γνωστό το τι υποστηρίζει ο Γιάννης Αλαφούζος στην μηνυτήρια αναφορά του, ποιους εμπλέκει και τι καταγγελίες έχει κάνει. Πρόκειται για άλλη μία υπόθεση που μπορεί να... τρέξει μέσα στην άλλη εβδομάδα και να προκύψουν νεότερα. Το σκεπτικό πάντως είναι πως δεν γίνεται και δεν επιτρέπεται μία ομάδα όταν θεωρεί πως αδικείται από την Ομοσπονδία να πηγαίνει στα ποινικά δικαστήρια αντί να αποτανθεί σε ΕΠΟ ή στα αρμόδια όργανά της.

 

Τελευταία Νέα