Παπαδόπουλος: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι!»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι!»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε παράπονα από τους παίκτες του τονίζοντας ότι δεν μπορεί να διορθώσει το ότι έπαιζαν με επιπολαιότητες.

Αρκετά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές έχει ο Νίκος Παπαδόπουλος για την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου και τα εξέφρασε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε ότι δεν μπορεί να διορθώσει το γεγονός πως οι παίκτες του έπαιζαν χωρίς πάθος και με επιπολαιότητες.

«Πολλά δε λειτούργησαν σήμερα. Κάποια στιγμή εγώ μπορώ να διορθώσω τα πράγματα, αλλά δεν μπορώ να διορθώσω την ψυχή του παίκτη, να παίξει με πάθος, χωρίς επιπολαιότητες, δεν μπορώ να τα κόψω σε κανέναν αυτά», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα