Ελευθερόπουλος: «Ίσως σταματήσει ο Ραούλ Μπράβο»

Ελευθερόπουλος: «Ίσως σταματήσει ο Ραούλ Μπράβο»

Νίκος Τσιώκος
Ελευθερόπουλος: «Ίσως σταματήσει ο Ραούλ Μπράβο»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναφέρθηκε στη μη χρησιμοποίηση του Ραούλ Μπράβο αποκαλύπτοντας ότι δε θα συνεχίσει στη Βέροια τη νέα σεζόν και πως ίσως σταματήσει και το ποδόσφαιρο, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εικόνα.

Ο Ραούλ Μπράβο βρέθηκε στον πάγκο στο ματς με τον Πλατανιά, ενώ είχε φανέλα βασικού στα προηγούμενα παιχνίδια και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναφέρθηκε στη μη χρησιμοποίησή του στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της Βέροιας αποκάλυψε ότι ο Ισπανός δε θα συνεχίσει τη νέα σεζόν και πως ίσως σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Βέβαια, ο 34χρονος μπακ αγωνίζεται στη «βασίλισσα του Βορρά» με τη μορφή δανεισμού, που θα λήξει το προσεχές καλοκαίρι για να επιστρέψει στον Άρη. Αρχικά, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση και ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εικόνα. «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί. Όπως στον Ηρακλή είπα ότι κάναμε το καλύτερό μας πρώτο ημίχρονο, αυτό σίγουρα ήταν το χειρότερό μας από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα.

Πολλοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα, ήταν νευρικοί, έκαναν πολλά λάθη και σίγουρα σε τέτοια περίπτωση ευθύνη φέρει και ο προπονητής. Στην επανάληψη ρισκάραμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε έστω ένα τέρμα. Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας και εφόσον όλα πάνε καλά πιστεύω ότι ο δρόμος που διαλέξαμε θα μας βγάλει σε κάτι όμορφο.

Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας σήμερα και θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα με την συγκεκριμένη φιλοσοφία που έχουμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Κάθε μέρα κρινόμαστε όλοι και για τη νέα χρονιά, αν όλα πάνε καλά, θα μείνουν αυτοί που μπορούν να προσφέρουν», ήταν τα πρώτα λόγια του. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Ραούλ Μπράβο. «Ο Ραούλ Μπράβο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του.

Ωστόσο, η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου, ενώ απ' ό,τι μας λέει μπορεί να σταματήσει και το ποδόσφαιρο. Οπότε για να είμαι δίκαιος, ήθελα να δω και κάποια άλλα παιδιά στην συγκεκριμένη θέση και γι' αυτό έδωσα την ευκαιρία στον Όστοϊτς που δεν είχε παίξει από τότε που ήρθα στην ομάδα. Στα επόμενα ματς θα αγωνιστεί και ο Εντζεγκέλε αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα