Παράσχος: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Νίκος Τσιώκος
Παράσχος: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι»

bet365

Στο ότι οι παίκτες του ήταν συγκεντρωμένοι απέδωσε τη νίκη του Πλατανιά στη Βέροια ο Γιώργος Παράσχος.

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να είναι ο Γιώργος Παράσχος από το νέο «διπλό» του Πλατανιά, αυτή τη φορά στη Βέροια. Ο τεχνικός των Χανιωτών απέδωσε τη νίκη της ομάδας του στο γεγονός ότι οι παίκτες του ήταν συγκεντρωμένοι και έπαιξαν χωρίς άγχος.

Μάλιστα, τόνισε ότι αν υπήρχε πιο καθαρό μυαλό σε κάποιες φάσεις, τότε οι Κρητικοί θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλα τέρματα. «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κατάφεραν και κέρδισαν ένα ακόμη εκτός έδρας ματς. Παίξαμε χωρίς άγχος και προσπαθήσαμε για το καλύτερο, όπως και η Βέροια.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ματς και φτάσαμε στη νίκη, ενώ σε κάποιες φάσεις αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο τέρμα. Η Βέροια μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν έκανε ευκαιρίες. Κρατήσαμε τη νίκη και φτάσαμε τους 35 βαθμούς, οι οποίοι μας δίνουν κάποιες ελπίδες για να κοιτάμε και λίγο ψηλότερα», ήταν τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα