Πάρντο: «Να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την σεζόν»

Πάρντο: «Να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την σεζόν»

Πάρντο: «Να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την σεζόν»

Ο Φελίπε Πάρντο σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι επισήμανε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά.

Ο Κολομβιανός διεθνής εξτρέμ - που τόνισε πως του χρόνου ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει καλύερα - είπε στη Nova μεταξύ άλλων για:
 
Τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα: «Θέλουμε να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά παιχνίδια και να παίρνουμε καλά αποτελέσματα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη για εμάς. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην ομάδα που θα πάρουν μέρος στο Euro. Άλλοι, επίσης, που θα πάρουμε μέρος στο Copa America. Όλοι πρέπει να μείνουν σε υψηλό επίπεδο για να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στις διοργανώσεις αυτές. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
 
Τον Αστέρα Τρίπολης που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή: «Είναι ένας αντίπαλος ο οποίος σίγουρα θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Θα προσπαθήσει να μας κλέψει βαθμούς. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε με καλό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Παρόλο που παίζουμε στο δικό τους γήπεδο, αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τη νίκη».

Best of internet