Με Αθανασιάδη ο Πανθρακικός, αλλά...

Με Αθανασιάδη ο Πανθρακικός, αλλά...

Με Αθανασιάδη ο Πανθρακικός, αλλά...

Με τον Αθανασιάδη να είναι, τελικά, στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το ματς με τον Ατρόμητο, όμως μέσα είναι και οι Τζελέπης, Γιούδας για παν ενδεχόμενο. Εκτός ο Τζάνης.

Με μία προπόνηση το Σάββατο (19/3), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Κομοτηνή. Οι ακρίτες δούλεψαν στις ασκήσεις ταχύτητας και αντίδρασης, στα τελειώματα των φάσεων, στην εκτέλεση και αντιμετώπιση στατικών φάσεων και έπαιξαν παιχνίδια 5 εναντίον 2 στην τελευταία προπόνηση.

Από αυτή απουσίασε εκ νέου ο εδώ και αρκετό καιρό τραυματίας Χρήστος Τζάνης για να μείνει εκτός αποστολής, η οποία ανακοινώθηκε με το πέρας του προγράμματος. Σε αυτή βρίσκεται ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος φαίνεται πως ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε, όμως για παν ενδεχόμενο έχουν συμπεριληφθεί τόσο ο Τρύφων Γιούδας, όσο και ο νεαρός Γιώργος Τζελέπης, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Τζελέπης, Γιούδας, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Μελίσσης, Ρούσσος, Πεταυράκης, Χρήστου, Λαδάκης, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ψάλτης, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Χασομέρης, Ίγκορ. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το αυριανό θα είναι το πρώτο ματς με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς στον πάγκο, ύστερα από την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Best of internet