Η μετάδοση του ΠΑΟΚ - Καλλονή σε όλο τον κόσμο

Η μετάδοση του ΠΑΟΚ - Καλλονή σε όλο τον κόσμο

Η μετάδοση του ΠΑΟΚ - Καλλονή σε όλο τον κόσμο

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ Καλλονής θα είναι διαθέσιμος για όλους του φίλους του Δικέφαλου σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Laola1.tv.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Βλάνταν Ίβιτς  στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv. Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports1HD, στην Βουλγαρία από το Diema Sport, και πλέον οι εντός έδρας αναμετρήσεις του Δικεφάλου θα είναι διαθέσιμες και από το Sport5 στο Ισραήλ. 

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ζουν εκτός Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας, Βουλγαρίας και Ισραήλ και που επιθυμούν να δουν την αναμέτρηση απ’ ευθείας είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο), είτε από κάποια «έξυπνη» συσκευή (tablet, smartphone) μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής (Κυριακή 20.03, 17:15)

Best of internet