Τσίμιροτ: «Είμαι υπερήφανος για τον τίτλο του MVP» (vid)

Τσίμιροτ: «Είμαι υπερήφανος για τον τίτλο του MVP» (vid)

bet365

Ο Γκόικο Τσίμιροτ με δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του που αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτη. Ενώ μίλησε και για τους στόχους που έχει για το μέλλον.

Ο Σλοβάκος μέσος βραβεύθηκε σήμερα ως ο καλύτερος παίκτης για τον μήνα Φεβρουάριο, αλλά και για το καλύτερο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Τσίμιροτ αρχικά δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ υπερήφανος, μου δίνει αυτοπεποίθηση για τα επόμενα ματς και ελπίζω ότι θα δικαιωθώ για τις βραβεύσεις. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ο πολυτιμότερος!»

Για τον τραυματισμό του: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος το να βλέπει κανείς τους συμπαίκτες του να παίζουν κι αυτός να κάθεται.»

Για τον αν έχει εγκλιματιστεί: «Από την πρώτη μέρα αισθάνθηκα καλά και από τους συμπαίκτες μου και από τη διοίκηση η αντιμετώπιση ήταν εξαιρετική κι ελπίζω ότι έτσι θα είναι και στο μέλλον».

Για τις σκέψεις του για το μέλλον: «Εξαρτάται από τα άτομα που φροντίζουν αυτά τα σχέδια για μένα και προγραμματίζουν τις κινήσεις. Ο σκοπός μου είναι ναι φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα