Ντίντακ: «Εκτός έδρας νίκη ξανά»

Ντίντακ: «Εκτός έδρας νίκη ξανά»

Gazzetta team
Ντίντακ: «Εκτός έδρας νίκη ξανά»

bet365

Για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο μίλησε ο Ντίντακ Βιλά.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ της Ενωσης μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψει η ομάδα στις εκτός έδρας νίκες. «Αν θυμηθούμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν σχεδόν αδύνατο να παίξουμε ποδόσφαιρο λόγω των καιρικών συνθηκών. Επίσης ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα και είχε στηθεί πολύ αμυντικά, γι' αυτό και μας δυσκόλεψε να νικήσουμε. Θα πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σ' αυτό το σερί χωρίς νίκη που έχουμε εκτός έδρας. Σίγουρα στα πλέι οφ δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να μπούμε στο γήπεδο χωρίς να πάρουμε τη νίκη» είπε ο Ντίντακ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε αν υπάρχει κίνητρο για την ΑΕΚ ως το τέλος της κανονικής περιόδου: «Φυσικά και έχουμε κίνητρο. Καθένας μας παίζει για να κερδίσει θέση βασικού ενόψει των πλέι οφ, ενώ ακόμα κι ένας βαθμός στην ειδική βαθμολογία μπορεί να κάνει τη διαφορά»

Τέλος, ο Ισπανός έκανε ένα σχόλιο και για τον Παναιτωλικό, λέγοντας ότι «είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα, αν και του λείπει ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα