Με Έμποου και Κούρο στην Κομοτηνή

Νίκος Μαρούδας
Με Έμποου και Κούρο στην Κομοτηνή

bet365

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι ο Ατρόμητος, με τον Τραϊανό Δέλλα να παίρνει μαζί του στην αποστολή μετά από πολύ καιρό τον Έμποου, αλλά και τον Κούρο.

Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα ο Ατρόμητος θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Οι Περιστεριώτες, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο νέο πρόβλημα και έτσι ο Τραϊανός Δέλλας πάει στη Κομοτηνή με... λυμένα τα χέρια.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο και τραυματία Κεϊτά, αλλά και στους Θεολόγου, Μπαστακό που άφησε εκτός για λόγους τακτικής. Αντίθετα, στην αποστολή μετά από πολύ καιρό είναι ο Έμποου που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, αλλά αναμένεται να μείνει εκτός 18άδας, ενώ σε 20άδα επιστρέφει και ο Κούρος.

Έτσι, ο Ατρόμητος αναμένεται να παραταχθεί με το γνωστό πλέον 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπάρκας, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης και Κιβρακίδης. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Ουσέρο, με τον Γροντή να διεκδικεί θέση, λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Ούμπιντες, ενώ η επιτελική τριάδα θα αποτελείται από τους Σουμπίνιο, Ματέι στις πτέρυγες και τον Μπρίτο σε ρόλο 10αριού. Μόνος του στην επίθεση αναμένεται να βρεθεί ο Λε Ταλέκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Γροντής, Ουσέρο, Κούρος, Ματέι, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Μπάλλας, Φυτανίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Σουμπίνιο, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Κιβρακίδης, Λημνιός, Έμποου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα