Με Έμποου και Κούρο στην Κομοτηνή

Με Έμποου και Κούρο στην Κομοτηνή

Με Έμποου και Κούρο στην Κομοτηνή

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι ο Ατρόμητος, με τον Τραϊανό Δέλλα να παίρνει μαζί του στην αποστολή μετά από πολύ καιρό τον Έμποου, αλλά και τον Κούρο.

Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα ο Ατρόμητος θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Οι Περιστεριώτες, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο νέο πρόβλημα και έτσι ο Τραϊανός Δέλλας πάει στη Κομοτηνή με... λυμένα τα χέρια.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο και τραυματία Κεϊτά, αλλά και στους Θεολόγου, Μπαστακό που άφησε εκτός για λόγους τακτικής. Αντίθετα, στην αποστολή μετά από πολύ καιρό είναι ο Έμποου που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, αλλά αναμένεται να μείνει εκτός 18άδας, ενώ σε 20άδα επιστρέφει και ο Κούρος.

Έτσι, ο Ατρόμητος αναμένεται να παραταχθεί με το γνωστό πλέον 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπάρκας, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης και Κιβρακίδης. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Ουσέρο, με τον Γροντή να διεκδικεί θέση, λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Ούμπιντες, ενώ η επιτελική τριάδα θα αποτελείται από τους Σουμπίνιο, Ματέι στις πτέρυγες και τον Μπρίτο σε ρόλο 10αριού. Μόνος του στην επίθεση αναμένεται να βρεθεί ο Λε Ταλέκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Γροντής, Ουσέρο, Κούρος, Ματέι, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Μπάλλας, Φυτανίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Σουμπίνιο, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Κιβρακίδης, Λημνιός, Έμποου.

Best of internet