Με αλλαγές ο Παναιτωλικός κόντρα στην ΑΕΚ

Φώτης Καρακούσης
Με αλλαγές ο Παναιτωλικός κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα για τον Γιάννη Μαντζουράκη ενόψει του ματς με την ΑΕΚ. Ποια τα σχέδιά του.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ, στο οποίο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με απουσίες.

Εκτός από τον τιμωρημένο Κάπελ, ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου δεν υπολογίζει και στους Κέβιν, Κουτρουμάνο, Παπάζογλου και Αλεξίεβιτς.

Ετσι, στο αρχικό του σχήμα αναμένεται να δούμε τον Κυριακίδη στο τέρμα και τους Ρουμπουλάκου-Μύγα στα άκρα της άμυνας ενώ οι Χαντακιάς και Κούσας θα είναι τα δύο στόπερ. Μάκος και Πάουλο θα είναι τα δύο χαφ κι ο Μαρκόφσκι θα είναι στην επίθεση με τους Μουνιός, Ουάρντα να είναι στα άκρα, ενώ 10άρι θα δούμε τον Ρουσκουσέδα ή τον Φερέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κόρσιενς, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μουνιός, Κλέσιο, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα