Χωρίς Καμπιάσο, Ζντιέλαρ ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη

Gazzetta team
Χωρίς Καμπιάσο, Ζντιέλαρ ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη

bet365

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης «μετρά» 4 απουσίες. Εκτός Καμπιάσο, Φουστέρ, Μπουχαλάκης και Ζντιέλαρ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τρίπολη (20/3, 19:30).

Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την τακτική ενώ εστίασαν και στις στατικές φάσεις, δίνοντας έμφαση στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία.

Μια ελαφριά σύσπαση στον δικέφαλο μηριαίο θα κρατήσει προληπτικά εκτός δράσης τον Καμπιάσο, χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία. Εκτός και οι τραυματίες Φουστέρ - Μπουχαλάκης, ενώ ένα κρύωμα ταλαιπωρεί τον Σάσα Ζντιέλαρ.

Με απουσίες ταξίδεψε στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός. Θα καταφέρει να φύγει με το τρίποντο; Σε απόδοση 1.75 στην Mybet η νίκη των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων»:

Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα