Σνάουτσνερ: «Ο Ίβιτς θα κάνει μια μεγάλη καριέρα»

Σνάουτσνερ: «Ο Ίβιτς θα κάνει μια μεγάλη καριέρα»

Σνάουτσνερ: «Ο Ίβιτς θα κάνει μια μεγάλη καριέρα»

bet365

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Κάσπερ Χαμαλάινεν, σε μια ενδιαφέρουν συνέντευξη που παραχώρησε στην Πολωνία.

Ο βοηθός του Βλάνταν Ίβιτς κλήθηκε να σχολιάσει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, μετά την απομάκρυνση του Ιγκόρ Τούντορ, ενώ μίλησε για την περίπτωση του Φινλανδού Κάσπερ Χαμαλάινεν, ο οποίος το περασμένο Ιανουάριο έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στον «Δικέφαλο».

- Ποια είναι τα νέα δεδομένα στον ΠΑΟΚ;

«Το κλαμπ απέλυσε τον προηγούμενο προπονητή και πλέον είναι ο Βλάνταν Ίβιτς και εγώ βοηθός του. Γνωρίζω αρκετό καιρό τον Ίβιτς, παίζαμε μαζί στον ΠΑΟΚ και συνεργαστήκαμε στην δεύτερη ομάδα. Ουσιαστικά, μεταφέρθηκε όλο το προπονητικό τιμ από την Κ20 στην πρώτη ομάδα».

–Υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνετε στον πάγκο και τη νέα σεζόν;

«Τώρα, κανείς μας, δεν ασχολείται με το τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα αν καταφέρουμε να πετύχουμε στα πλέι οφ και δείξει η ομάδα την καλή της πλευρά, τότε θα έχουμε, περισσότερες ελπίδες να παραμείνουμε».

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδα;

«Πρέπει να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση και μπορούμε να το πετύχουμε αυτό μέσω των πλέι οφ. Αν επιστρέψουν και οι τραυματίες μας θα είμαστε αρκετά ισχυροί. Δεν είναι ανέφικτο να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ».

- Κάποια στιγμή βλέπετε τον εαυτό σας πρώτο προπονητή;

«Τώρα μου ταιριάζει αυτό που είμαι. Δεν έχω κανένα λόγο να διαμαρτύρομαι. Ο Ίβιτς είναι ένα εξαιρετικός προπονητής, πολλά υποσχόμενος. Μπορώ να μάθω πολλά μαζί του. Είναι ο κατάλληλος για να διατηρήσει την πειθαρχία στην ομάδα. Προβλέπω πως θα κάνει μια μεγάλη καριέρα! Και μπορώ να κάνω σύγκριση, γιατί δούλεψα με πολλούς προπονητές ως παίκτης. Είναι ένας από τα καλύτερους προπονητές και θα πετύχει σίγουρα».

- Αν υπήρχε μια πρόταση από ομάδα της Πολωνίας;

«Για τα επόμενα χρόνια δεν σχεδιάζουμε να φύγουμε από την Ελλάδα. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν εδώ, προς το παρόν δεν το σκεφτόμαστε, αλλά αν έρθει μια πρόταση θα το δούμε».

–Οι τραυματισμοί έπαιξαν ρόλο στην ομάδα. Ήταν ευθύνη του προηγούμενου προπονητή. Μήπως γι’ αυτό έφυγε;

«Η ομάδα είχε 11 αγώνες στη σειρά χωρίς νίκη. Η πίεση της διοίκησης και των οπαδών μεγάλωσε, μέχρι που τελικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, αποφάσισε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να αλλάξει τον προπονητή. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με τον Ίβιτς. Έχουμε κερδίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 3-0. Ωστόσο όντως οι τραυματισμοί ήταν πραγματικά πολλοί και υπήρξαν διάφορες συζητήσεις για το τι έφταιξε. Υπήρχαν θεωρίες για την κακή προετοιμασία της ομάδας ή την κακή κατάσταση του γηπέδου. Αλλά το χειρότερο είναι πίσω μας. Μας λείπουν 6-7 ιδιαίτερα σημαντικοί παίκτες, αλλά σύντομα αρκετοί θα επιστρέψουν και ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δυνατός».

– Ο Κάσπερ Χαμαλάινεν δεν έκρυψε το γεγονός ότι είχε μια προσφορά από τον ΠΑΟΚ;

«Εμένα δε με ρώτησαν για την περίπτωση του, αλλά ο Τύπος έγραψε αρκετά στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε για κάποιο «δεκάρι», αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε. Κατά τη γνώμη μου ο Χαμαλάινεν έχει μεγάλη ποιότητα και θα ήταν μία ενδιαφέρουσα περίπτωση και κατάλληλος για εμάς. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως εγκλιματισμού, τα θέματα υγείας. Αλλά νομίζω ότι θα ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα