Μαρσέιγ - Ρεν 2-5

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Ρεν 2-5

bet365

Κατρακύλας συνέχεια για την Μαρσέιγ που έχασε στην έδρας της με 2-5 από την Ρεν και παραμένει χωρίς νίκη εντός από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

«Μίτσελ σε περιμένει η Ρεάλ» έγραφε το πανό των οπαδών της Ολιμπίκ στο ματς με την Ρεν και ο Ισπανός τεχνικός πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Μαρσέιγ ηττήθηκε με το βαρύ 2-5, κάτι που σημαίνει ότι παραμένει πιο κοντά στον υποβιβασμό παρά στην Ευρώπη, ενώ έχει να νικήσει εντός έδρας από την 5η αγωνιστική και το ματς κόντρα στην Μπαστιά.

Μόλις στο 4' άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι μετά την προσπάθεια του Σιο και το γκολ του Γιοάν Γκουρκίφ και αυτή ήταν μόνο η αρχή αφού στο 9' ο Ντιάν ύστερα από εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2 και στο 14' ο Ουσμάν Ντεμπελέ το 0-3 με σουτ το οποίο κόντραρε στον Ν' Κουλού και νίκησε τον Μανταντά. Το σοκ ήταν τεράστιο για την Μαρσέιγ που τουλάχιστον κατάφερε να μειώσει σε 1-3 στο 20' με ωραίο γκολ του Τοβάν και στην αρχή της επανάληψης (50') έκανε το 2-3 με τον Ρονάλντο μετά το κόρνερ του Τοβάν.

Η συνέχεια δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι οπαδοί των γηπεδούχων καθώς στο 59' ο Γκουρκίφ έβαλε και δεύτερο γκολ συγκλίνοντας από αριστερά και νικώντας τον Μανταντά (2-4). Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε στο 77' ο Σιο ύστερα από το γύρισμα του Ντεμπελέ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα