Ψάχνει (και) για προπονητή ο ΠΑΟΚ!

Ψάχνει (και) για προπονητή ο ΠΑΟΚ!

Ψάχνει (και) για προπονητή ο ΠΑΟΚ!

bet365

Αποφασισμένοι να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος στον ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, εκτός από ποδοσφαιριστές, κοιτάζει στη Βόρεια Ευρώπη και για προπονητή.

Στον Δικέφαλο αποφάσισαν να... σοβαρευτούν και να ξεκινήσουν νωρίτερα τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά. Είναι η πρώτη φορά στην σύγχρονή ιστορία του συλλόγου που από τον μήνα Μάρτιο το σωματείο κινείται για την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος. Ο Λούμπος Μίχελ, γνωρίζοντας τα λάθη του παρελθόντος στην ομάδα έκρινε πως δεν πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αλλά και στελέχη από το τμήμα σκάουτινγκ βρίσκονται στην Δυτική Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα σε Ισπανία και Γαλλία για να παρακολουθήσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, όπως ενημερωθήκατε από το gazzetta.gr.

Γερμανία και Ολλανδία

Στο πλάνο του Σλοβάκου παράγοντα εκτός από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδα, υπάρχει ψηλά στην λίστα του και το θέμα προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η έρευνα αγοράς έχει ξεκινήσει, με τον Λούμπος Μίχελ να έχει εστιάσει την προσοχή του στην Βόρεια Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα σε Γερμανία και Ολλανδία. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως αυτές οι σχολές ποδοσφαίρου ταιριάζουν στην φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα. Στη Μικράς Ασίας αναζητούν έναν τεχνικό με εμπειρία που θα εμπνέει σιγουριά στο πάγκο της ομάδας. Τις επόμενες ημέρες ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες επαφές με υποψήφιους προπονητές.

Έχει την ευκαιρία στα χέρια του

Στον Δικέφαλο θέλουν να είναι έτοιμοι από κάθε άποψη στο θέμα προπονητή ακόμα κι αν ο μεγαλομέτοχος αποφασίσει πως ο Βλάνταν Ίβιτς θα παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, για τη νέα χρόνια. Ο Σέρβος τεχνικός έχει την ευκαιρία στα χέρια του κι όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα που θα φέρει η ομάδα, σε πρωτάθλημα και play offs. Αν καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του κόσμου θα συνεχίσει, αλλιώς θα ενεργοποιηθεί το πλάνο για την έλευση νέου προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα