Καπίνο: «Περήφανος στον Ολυμπιακό»

Καπίνο: «Περήφανος στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Καπίνο: «Περήφανος στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο τόνισε πως είναι περήφανος που φορά τα ερυθρόλευκα, ενώ στάθηκε στις καλές και τις άσχημες στιγμές της φετινή σεζόν!

Ο Στέφανο Καπίνο μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη φετινή σεζόν και το τι σημαίνει για τον ίδιο να φορά τα ερυθρόλευκα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και γράφομαι κι εγώ στην ιστορία της, είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο και περήφανο. Θέλαμε και το αήττητο βέβαια που ήταν ένας πολύ μεγάλος στόχος αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό» τόνισε ο γκολκίπερ των Πειραιωτών. Αναφορικά με τα κίνητρα της φετινής σεζόν, ο Καπίνο είπε: «Το να καταφέρουμε το απόλυτο σε νίκες και να φτάσουμε στη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών».

Ο νεαρός γκολκίπερ στάθηκε στην καλύτερη, αλλά και τη χειρότερη στιγμή της σεζόν: «Ζήσαμε πολλές χαρές στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως η νίκη στην Άρσεναλ. Κακές στιγμές ήταν οι δύο αποκλεισμοί από Άρσεναλ και Άντερλεχτ και η ήττα από την ΑΕΚ». Οσο για το δώρο γενεθλίων του πρόσθεσε: «Τίποτα, μόνο υγεία για εμένα και την οικογένειά μου και να λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω μας. Να υπάρχει περισσότερη αγάπη και λιγότερο μίσος στον κόσμο».

Οσον αφορά την προσφορά του Ολυμπιακού στους πρόσφυγες πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός προσφέρει σίγουρα πάρα πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους. Όλοι πρέπει να προσφέρουν σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν φύγει από τα σπίτια τους λόγω του πολέμου. Είναι κάτι πολύ στενάχωρο και όλοι πρέπει να είμαστε κοντά τους. Είναι κρίμα να γίνονται τέτοια πράγματα το 2016 και δυστυχώς φαίνεται ότι δεν υπάρχει και λύση. Οπότε ας ελπίσουμε να βάλει ο Θεός το χέρι του γιατί δε βλέπω κάποιος άλλος να το βάζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα