Συζήτηση για τεχνοκράτη πρόεδρο στη Λίγκα!

Gazzetta team
Συζήτηση για τεχνοκράτη πρόεδρο στη Λίγκα!

bet365

Η Σούπερ Λιγκ κάλεσε όλες τις ομάδες σε συνάντηση τη Δευτέρα με θέμα τη νέα διοίκηση που θα υπάρξει από το καλοκαίρι με τεχνοκράτη πρόεδρο, με το timing να έχει τη σημασία του!

Ο Γιώργος Μποροβήλος επικοινώνησε με τον Σταύρο Κοντονή την Πέμπτη, προκειμένου να ζητήσει αναβολή για το ραντεβού που είχαν οι δύο άνδρες την Παρασκευή, καθώς ήθελε να έχει τη συναίνεση όλων των ομάδων.

Οι σύλλογοι της Σούπερ Λιγκ λοιπόν κλήθηκαν σε συνάντηση στα γραφεία της Λίγκας, με θέμα τη νέα διοίκηση που θα υπάρξει από το καλοκαίρι. Η συζήτηση θα γίνει στο πλαίσιο της προεργασίας, προκειμένου να βγουν κάποια συμπεράσματα και το timing που αυτή γίνεται έχει τη σημασία του!

Η πρόταση για τεχνοκράτη πρόεδρο είχε βρει σύμφωνο τον Γιώργο Μποροβήλο και είχε τεθεί από πλευράς Ολυμπιακού το Νοέμβριο, με τον Παναθηναϊκό να κάνει λόγο για επικοινωνιακό κόλπο και για προσπάθεια οικειοποίησης της πάγιας δικής του θέσης.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες φέρεται να υπάρχει μια νέα ενόχληση προς το πρόσωπο του Μποροβήλου, ενώ και ο Κοντονής εξεπλάγη με τους λόγους που η Λίγκα ζητά συνέχεια του Κυπέλλου, ενός θεσμού δηλαδή που δεν έχει να κάνει με τη δική της αρχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα