Κούγιας: «Είναι μία... κωμική υπόθεση»

Κούγιας: «Είναι μία... κωμική υπόθεση»

Κούγιας: «Είναι μία... κωμική υπόθεση»

Καμία ανησυχία στην ΑΕΛ για το θέμα της αδειοδότησης, με τον Αλέξη Κούγια να χαρακτηρίζει μέσω του gazzetta.gr «κωμική» την υπόθεση.

Το... σίριαλ σχετικά με την αδειοδότηση της ΑΕΛ καλά κρατεί, με τέσσερις πρώην παίκτες της ομάδας να ζητούν να μην πάρει άδεια η ΠΑΕ αν δεν εξοφληθούν. Από την άλλη, η διοίκηση της Λάρισας επιμένει πως αυτές οι οφειλές αφορούν τον κ. Βαγγέλη Πλεξίδα, με τον Αλέξη Κούγια να μιλάει στο gazzetta.gr για το θέμα και να χαρακτηρίζει την υπόθεση «κωμική». Όπως τόνισε πάντως, αν χρειαστεί θα καταβάλει ο ίδιος το ποσό, προκειμένου να έχουν οι «βυσσινί» την απαιτούμενη ασφάλεια και θα τα αναλάβει ο ίδιος να τα... βρει με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του συλλόγου, με τον οποίο έχουν, έτσι κι αλλιώς, οικονομικές εκκρεμότητες. 

«Είναι μία κωμική υπόθεση, έχουν παραπλανήσει το Ειρηνοδικείο. Μόλις σταματήσει η αποχή των δικηγόρων θα κάνουμε έφεση για αναστολή και θα εξαφανιστεί η υπόθεση, η οποία αφορά τον κ. Πλεξίδα και την περίοδο παρουσίας του στον Ερασιτέχνη. Ακόμα και να μην γίνουν όλα αυτά, πάντως, αν χρειαστεί για το καλό της ΑΕΛ θα πληρώσω εγώ αυτά τα λεφτά και θα υπολογιστούν στις δικές μας εκκρεμότητες». 

Best of internet