Με Γιαννούλη, Όστοϊτς, χωρίς Καντιμοίρη, Πούγγουρα

Με Γιαννούλη, Όστοϊτς, χωρίς Καντιμοίρη, Πούγγουρα

Νίκος Τσιώκος
Με Γιαννούλη, Όστοϊτς, χωρίς Καντιμοίρη, Πούγγουρα

bet365

Με τους Γιαννούλη, Όστοϊτς να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή και τους Καντιμοίρη, Πούγγουρα να μένουν εκτός, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς με τον Πλατανιά.

Με μία προπόνηση την Παρασκευή (18/3), ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά (19/3 17:15). Με το πέρας αυτής, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται και οι Γιαννούλης, Όστοϊτς, ενώ δεν πρόλαβαν να είναι έτοιμοι οι Καντιμοίρης, Πούγγουρας για να μείνουν εκτός. Από τη μεριά του, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν είναι στην αποστολή ο Μπαλάφας, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, που τον ταλαιπωρούσε καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Επίσης, off είναι και οι εδώ και αρκετό καιρό τραιυματίες Μπατιόν, Βεργώνης, Κόλα, Νάστος, Ετζενγκέλε. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Λόπεζ, Βασιλειάδης, Νέτο, Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Όστοϊτς, Μαραγκός, Σιόντης, Μπαλάφας, Άρτσε, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Αμπντούν, Γιουσούφ, Μεληκιώτης, Καϊκούτ, Ναζλίδης.

Επιστροφή Λόπεζ

Σε ό,τι αφορά την αρχική 11άδα, δεν έχουν γίνει γνωστά τα πλάνα του τεχνικού της «βασίλισσας του Βορρά», όμως το σίγουρο είναι ότι θα δούμε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα και μια βδομάδα τον Λόπεζ κάτω από τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα, λογικά δε θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή στο αρχικό σχήμα, με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν και αρκετές λύσεις στα στόπερ και με εξαίρεση την κορυφή της επίθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, κόντρα στον Ηρακλή δεξιά στην άμυνα ήταν ο Μαλόν, αριστερά ο Γιαννούλης και στόπερ οι Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός. Στα χαφ οι Άρτσε, Σιόντης και μπροστά τους δεξιά ο Γιουσούφ, αριστερά ο Μαγέφσκι και επιτελικός ο Ανάκογλου. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την κορυφή, στο ματς με τον «Γηραιό» προτιμήθηκε ο Καϊκούτ, ωστόσο δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Ναζλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα