Το ελληνικό ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Ζάμπια, Μαλδίβες και Πουέρτο Ρίκο!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Ζάμπια, Μαλδίβες και Πουέρτο Ρίκο!

bet365

Θλίψη προκαλεί η διαπίστωση πως οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο συνέδριο της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA στη Ζυρίχη αφορούν Ελλάδα, Ζάμπια, Μαλδίβες και Πουέρτο Ρίκο...

Στο συνέδριο της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA που έλαβε χώρα στη Ζυρίχη, όπως ανακοινώθηκε, FIFA και UEFA θα στείλουν από κοινού επιστολή στην ελληνική κυβέρνηση ζητώντας εντός δύο εβδομάδων την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθούν κυρώσεις που φτάνουν μέχρι τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό των ελληνικών συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογες προειδοποιήσεις έγιναν και στις αντίστοιχες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των Μαλδίβων, της Ζάμπια και του Πουέρτο Ρίκο, δείγμα της τραγικής κατάστασης και της απαξίωσης που έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις Μαλδίβες, η FIFA καλεί την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να εγκρίνει την παρουσία των δύο νέων μελών, Μπασάμ Αντέλ Τζαλέλ και Φατιμά Νάσμα Νιγιάζ, ενώ καλεί την ομοσπονδία να προχωρήσει σε νέες εκλογές!

Στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Πουέρτο Ρίκο θέτει διορία μέχρι τις 30 Ιουνίου προκειμένου να θεσπίσει νέο καταστατικό, ενώ ζητεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ζάμπια να πράξει το ίδιο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

 

Τελευταία Νέα