ΠΑΟΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Τζιόλη

ΠΑΟΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Τζιόλη

ΠΑΟΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Τζιόλη

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε Ροντρίγκες, Γλύκο και Ζάιρο να μπαίνουν κανονικά στην προπόνηση, αλλά την ίδια ώρα ο Αλέξανδρος Τζιόλης προστέθηκε στους τραυματίες.

Ο Κατερινιώτης διεθνής μέσος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής. Ένα αιμάτωμα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του τον άφησε εκτός προπόνησης και τον έστειλε για συντήρηση στο γυμναστήριο, ωστόσο το Σάββατο (19.03) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Τώρα σ’ ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Βλάνταν Ίβιτς «θέλει να περάσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα τη δική του φιλοσοφία γύρω από την ανάπτυξη και την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας και το κάνει μέσα από ασκήσεις που επικεντρώνονται στη δημιουργία αυτοματισμών», όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου: «οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην ανάπτυξη τόσο από τον άξονα όσο κι από τα άκρα, στο passing game και στα τελειώματα, ενώ το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης αφορούσε την τακτική εν όψει της αναμέτρησης με την Καλλονή».

Από εκεί και πέρα, το απουσιολόγιο των προπονήσεων έχει αρχίσει ν’ αδειάζει, αφού Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκες ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. Αποθεραπεία κι αποκατάσταση συνεχίζουν οι Μπερμπάτοφ, Τσίμιροτ, Χατζηισαΐας.

Για τον αγώνα της Κυριακής (20.03), ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Κίτσιου, Μακ . Το Σάββατο (19.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα