«Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να μάχεται τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου»

«Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να μάχεται τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου»

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε στον Άρειο Πάγο τη μηνυτήρια αναφορά για τα θέματα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πολλά βασικά και φλέγοντα ζητήματα και ξεκαθαρίζοντας πως η αλλοίωση αποτελεσμάτων όπως και η δράση της εγκληματικής οργάνωσης συνεχίζονται, πυροδοτώντας φαινόμενα βίας και απαξιώνοντας το άθλημα στην Ελλάδα.

«Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να μάχεται τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου»

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δια του προέδρου της, Γιάννη Αλαφούζου κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τα θέματα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην αναφορά καταγράφονται βασικά ζητήματα, όπως είναι η απόκρυψη κρίσιμου υλικού απομαγνητοφώνησης που ποτέ δεν τέθηκε υπόψη του αρμόδιου συμβουλίου στην υπόθεση του Koriopolis, οι δικαστικές ολιγωρίες που οδήγησαν στην ποινική παραγραφή μεγάλου μέρους της ίδιας υπόθεσης, η παράβαση κανονισμών του διαιτητή Παππά τόσο στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός όσο και σε εκείνη του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, η παρουσία του διαιτητή Μάνταλου ως τέταρτου διαιτητή στον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός παρότι προκύπτουν άκρως επιβαρυντικά στοιχεία για τον ίδιο από το απομαγνητοφωνημένο υλικό του Koriopolis, η «εμπρηστική» διαιτησία του Κύζα στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Επίσης, η Π.Α.Ε. υπογραμμίζει ότι η αλλοίωση αποτελεσμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως και η δράση της εγκληματικής οργάνωσης συνεχίζονται, γεγονότα που πυροδοτούν φαινόμενα βίας και απαξιώνουν συστηματικά τόσο το άθλημα όσο και την Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στην ελληνική Δικαιοσύνη και θα συνεχίσει αταλάντευτα να μάχεται τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου».

Best of internet