Αστέρας Τρίπολης: Συνεχίζει να βοηθά τους πρόσφυγες με... «PRAKSIS» (vid)

Αστέρας Τρίπολης: Συνεχίζει να βοηθά τους πρόσφυγες με... «PRAKSIS» (vid)

bet365

Όσοι βρεθούν στο «Κολοκοτρώνης» την Κυριακή για το ματς με τον Ολυμπιακό, θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν τους πρόσφυγες μέσω της «PRAKSIS».

Ο Αστέρας Τρίπολης στηρίζει την «PRAKSIS» και δίνει τη δυνατότητα σε όποιον πάει στο γήπεδο, την Κυριακή (20/3) για το ματς με τον Ολυμπιακό να βοηθήσει προσφέροντας ρούχα και βασικά είδη που θα ζεστάνουν τους πρόσφυγες.

Το σχετικό δελτίο Τύπο των Αρκάδων:

«Σε συνεργασία με την ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση "PRAKSIS", η οποία υλοποιεί προγράμματα ανθρωπιστικής δράσης σε όλα τα σημεία υποδοχής προσφύγων στην Ελλάδα, θα συγκεντρωθούν πολύ συγκεκριμένα είδη ρουχισμού προκειμένου να ενισχύσουμε με όση δύναμη έχουμε τους ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες σε βασικές ανάγκες της καθημερινότητας τους.

Έξω από όλες τις Θύρες του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τις 17:30, θα έχουν τοποθετηθεί ειδικά καλάθια, στα οποία οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να παραδίδουν όσα από τα παρακάτω είδη ρουχισμού επιθυμούν.

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ
-Εσώρουχα

-Κάλτσες

-Κουβέρτες / Υπνόσακοι

-Σκουφιά / Κασκόλ / Γάντια

-Αδιάβροχα μπουφάν

-Αθλητικά κλειστά, παπούτσια (ανδρικά-γυναικεία)

Τα είδη ρουχισμού θα πρέπει να είναι ΜΟΝΟ από την παραπάνω λίστα.

Δείτε το video από τη συμμετοχή του Rachid Hamdani στην καμπάνια της PRAKSIS».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα