Ηρακλής: Στη Λεωφόρο με γνωστές απουσίες και ίδια συνταγή

Ηρακλής: Στη Λεωφόρο με γνωστές απουσίες και ίδια συνταγή

bet365

Χωρίς τις γνωστές απουσίες των Μπαρτολίνι και Περόνε και με... γνωστή συνταγή έρχεται ο Ηρακλής στη Λεωφόρο για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η προετοιμασία του Ηρακλή για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση στη Μίκρα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κι οι παίκτες του δούλεψαν πάνω στην τεχνική και στην τακτική. Εκτός έμειναν ο Περόνε που είναι τιμωρημένος και ο Μπαρτολίνι που προπονείται μόνος του. Ο Λουκίνας από την άλλη, έκανε σήμερα επέμβαση.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα για την πρωτεύουσα, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, που είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Καραγκούνης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Ρομάνο, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος, Κάσσος, Τσότρας.

Τα σχέδια του τεχνικού του «γηραιού» δεν αλλάζουν συγκριτικά με αυτά που είχε κόντρα στη Βέροια.

Οι Θεσσαλονικείς σε σχηματισμό 4-2-3-1 αναμένεται να παραταχθούν με τον με τον Χουάντερσον κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά θα είναι ο Μπουκουβάλας, αριστερά ο Σαραμαντάς και στα στόπερ οι Ζιαμπάρης, Τσότρας. Αμυντικά χαφ οι Στάμου, Ιντζόγλου και μπροστά τους ο Κυριακίδης δεξιά, ο Μοντέιρο αριστερά και επιτελικός μέσος ο Λεοζίνιο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα