Παρέμβαση UEFA και FIFA για επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλαδας!

Παρέμβαση UEFA και FIFA για επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλαδας!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr σε επιστολή που θα υπογράφεται από UEFA και FIFA θα ζητηθεί από το Υφυπουργείο Αθλητισμού να ανακαλέσει την απόφαση του για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με κυρώσεις!

Το σύνθημα για άμεση εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων για τις οποίες δεσμεύθηκε προεκλογικά έδωσε ο νέος πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο κατά την διάρκεια του συνεδρίου της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA στη Ζυρίχη

Ο Ιταλοελβετός αξιωματούχος παρουσίασε το πλάνο του προκειμένου να επαναφέρει όπως τόνισε την κλονισμένη αξιοπιστία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο Ινφαντίνο έκανε ειδική μνεία σε θέματα που αφορούν τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης της FIFA, ενισχύοντας και εκσυγχρονίζοντας τις προσπάθειες ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα υποστήριξε πως θα δοθεί βαρύτητα στο γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά και στις σχέσεις της FIFA με τους εμπορικούς εταίρους της.

Από τις αποφάσεις που ελήφθησαν σε περίοπτη θέση βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως FIFA και UEFA θα στείλουν από κοινού επιστολή στην ελληνική κυβέρνηση ζητώντας την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης (σ.σ.: τούτη είναι η φράση που χρησιμοποιήθηκε) εντός δύο εβδομάδων οι αρμόδιοι φορείς της FIFA θα εξετάσουν το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων κάτι που θα ισοδυναμεί με αποκλεισμό των ελληνικών συλλόγων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η επιστολή θα διαβιβαστεί άμεσα στην ΕΠΟ και εν συνεχεία θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την ελληνική ομοσπονδία.

 

Τελευταία Νέα