ΑΕΚ: Εκτός με Παναιτωλικό και οι Κολοβέτσιος-Μπακάκης

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Εκτός με Παναιτωλικό και οι Κολοβέτσιος-Μπακάκης

bet365

Μετά τους Σοϊλέδη και Μπαρμπόσα, ο Πογιέτ δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Παναιτωλικό και τους Μπακάκη-Κολοβέτσιο.

Ακόμη δύο προβλήματα έρχονται να προστεθούν για τον Γκουστάβο Πογιέτ, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του Κολοβέτσιο και Μπακάκη, εκτώς από τους Σοϊλέδη και Μπαρμπόσα.

Ωστόσ, επιστρέφουν στα πλάνα του, οι Τζιμπούρ, Ντίντακ και Βάργκας που εξέτισαν την ποινή τους στο 3-0 της προηγούμενης Δευτέρας επί του Πανθρακικού στο ΟΑΚΑ.

Ετσι, η αποστολή αποτελείται από τους:

Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Λογικά, η 11άδα θα αποτελείται από τους:

Μπαρόχα στο τέρμα και Ντίντακ-Γκάλο στα άκρα της άμυνας, με τους Άρθο - Λαμπρόπουλο στα στόπερ.

Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος θα είναι στο κέντρο με τον Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ οι Βάργκας και Αραβίδης θα είναι στα άκρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα