Βλαχοδήμος: Ανυπομονώ να παίξω»

Βλαχοδήμος: Ανυπομονώ να παίξω»

Βλαχοδήμος: Ανυπομονώ να παίξω»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος περιμένει πως και πως την ώρα που θα αγωνιστεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που υπάρχει για την θέση του τερματοφύλακα στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova για: 

-τη δουλειά που γίνεται στο Κορωπί: «Νιώθω πολύ ευχαριστημένος, η δουλειά είναι πολύ καλή. Δουλεύουμε δυνατά και χαίρομαι που είμαι εδώ». 

-το πώς νιώθει που είναι στην ίδια ομάδα με τον αδερφό του, Παναγιώτη και αν τον βοηθάει ώστε να προσαρμοστεί πιο εύκολα: «Είναι ωραίο να παίζεις στην ίδια ομάδα με τον αδερφό σου. Με βοηθάει και τον βοηθάω στην προπόνηση, αλλά και όχι μόνο. Είναι καλό το να παίζεις με μέλος από την οικογένεια σου στην ίδια ομάδα». 

-τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον Παναθηναϊκό στη θέση του τερματοφύλακα: «Σε κάθε προπόνηση πρέπει να δώσεις ό,τι καλύτερο έχεις. Ο καθένας θέλει να γίνεται καλύτερος από τον άλλον και ο κάθε τερματοφύλακας μαθαίνει περισσότερα με αυτόν τον τρόπο». 

-το αν ανυπομονεί για την πρώτη του συμμετοχή: «Ναι, ανυπομονώ». 

-το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό λίγες ημέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι, αλλά και πριν τον Ηρακλή: «Το κλίμα είναι καλό. Αν κάνουμε αυτά που μπορούμε, αν παίξουμε την μπάλα που μπορούμε θα νικήσουμε τον Ηρακλή». 

-το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του ώστε να κερδίσει: «Ναι, πρέπει να μπουν τα γκολ, αλλά είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Χρειάζεται και η καλή τακτική». 

-το αν λείπει κάτι από τον αδερφό του ώστε να γίνει βασικός στον Παναθηναϊκό: «Είναι καλός παίκτης, έχει καλή τεχνική. Είναι νεαρός, κάθε παίκτης μπορεί να μάθει πράγματα και πιστεύω ότι θα τα μάθει εδώ και εύχομαι τα καλύτερα στον Παναγιώτη».

Best of internet