Ο Σαββίδης «χρυσώνει» τους παίκτες της Ροστόφ!

Ο Σαββίδης «χρυσώνει» τους παίκτες της Ροστόφ!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης «χρυσώνει» τους παίκτες της Ροστόφ, σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος και το Gazzetta.gr θυμάμαι ιστορίες γύρω από τα… πριμ του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι απλά ένας από τους «σωτήρες» της Ροστόφ, αλλά και ο άνθρωπος που θα «χρυσώσει» τους ποδοσφαιριστές της σε περίπτωση κατάκτηση του πρωταθλήματος! Το περασμένο καλοκαίρι «έσωσε» την ομάδα από τη χρεωκοπία, έδωσε χρήματα και το Δεκέμβριο, ενώ τώρα ανέλαβε και τη βασική χορηγία της ομάδας, μέσω της εταιρίας ΑΓΡΟΚΟΜ.

Ο Ελληνας ομογενής επιχειρηματίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρωσία, είναι αυτός που θα καλύψει όλο το ποσό του έξτρα πριμ προς τους ποδοσφαιριστές της Ροστόφ, καθώς η τωρινή διοίκηση αδυνατεί, λόγω οικονομικών προβλημάτων, να το πράξει. Η υπόσχεση για ένα πλουσιοπάροχο πριμ, σε περίπτωση που η ομάδα του Ντον «κόψει» πρώτη το νήμα του φετινού πρωταθλήματος, ανεπίσημα έχει ανακοινωθεί στους ποδοσφαιριστές, που όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις αποκτούν ένα έξτρα κίνητρο, αλλά και περιμένουν...

Πίσω από το ερώτημα «ποιος θα πληρώσει το πριμ» όλοι βλέπουν τον Ιβάν Σαββίδη και στο πρόσωπο του την απάντηση. Ξέρουν ότι στο τέλος, αν η Ροστόφ αναδειχθεί πρωταθλήτρια, θα βάλει το χέρι στην τσέπη.

Πάντως, ο Σαββίδης έχει… παράδοση με τα πριμ.

Είναι ένας συναισθηματικός και παράλληλα παρορμητικός τύπος, ένας άνθρωπος που λατρεύει, τις περισσότερες φορές ως οπαδός, το ποδόσφαιρο και ενεργεί με βάσει το συναίσθημα. Ανάλογα πριμ έχει δώσει και στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενώ αρκετή κουβέντα είχε γίνει πριν καν αναλάβει τις τύχες του «Δικεφάλου», το καλοκαίρι του 2012, πριν από τον αγώνα Ελλάδα-Ρωσία, με το ένα εκατομμύριο ευρώ, το οποίο είχε υποσχεθεί στους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Τελικά το πριμ αφορούσε την περίπτωση συμμετοχής στον τελικό του Euro, ενώ ο ίδιος ο Σαββίδης υποσχέθηκε, τότε, πριμ 500.000 ευρώ σε περίπτωση που η εθνική ομάδα ξεπερνούσε το εμπόδιο της Γερμανίας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο πρώτο του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ένα «φτωχό» 0-0 στην Τούμπα, ως ιδιοκτήτης της ομάδας, μπήκε στα αποδυτήρια και έδωσε έξτρα πριμ στους παίκτες! Το «διπλό» επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, τον Δεκέμβριο του 2014, και το πριμ που υποσχέθηκε τηλεφωνικά, μέσω του Ζήση Βρύζα, στους ποδοσφαιριστές ήταν αυτό που άναψε τη φωτιά στις σχέσεις του Αγγελου Αναστασιάδη με τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα