Ξανά στο προσκήνιο για Ολυμπιακό ο Εντουάρντο

Ξανά στο προσκήνιο για Ολυμπιακό ο Εντουάρντο

Gazzetta team
Ξανά στο προσκήνιο για Ολυμπιακό ο Εντουάρντο

bet365

Ο Κάρλος Εντουάρντο φέρεται να απασχολεί ξανά τον Ολυμπιακό. Προτάθηκε εκ νέου ο Γιόνας Γκουτιέρες στην ομάδα. Νέα σενάρια και για Βλάντιμιρ Βάις!

Από ονόματα άλλο τίποτα και από... νωρίς ξανά για Ολυμπιακό. Όπως ο Κάρλος Εντουάρντο. Που είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι και τον Ολυμπιακό αλλά και τον Γενάρη, όπως είχε αποκαλύψει το Gazzetta.gr.

Ο "Γαύρος" γράφει πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και αγαπήμενο παιδί του Μάρκο Σίλβα σύμφωνα με πληροφορίες και φημολογίες από την Πορτογαλία φέρεται να απασχολεί ξανά τον πειραϊκό σύλλογο. Ο 26χρονος άσος παίζει από κεντρικό χαφ μέχρι επιτελικός και 2ος επιθετικός.

Τα... πετροδόλαρα της Αλ Χιλάλ τον πήγαν στην Σαουδική Αραβία, ωστόσο όπου βρεθεί και όπου σταθεί λέει πως θέλει να δουλέψει ξανά με τον 38χρονο Ίβηρα. Επιπλέον έχει προταθεί ξανά ο 32χρονος Γκουτιέρες, Αργεντίνος με ιταλικό διαβατήριο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει φέτος.

Ο Γιόνας Γκουτιέρες παίζει όλη την αριστερή πλευρά. Ως γνωστόν είναι ο άνθρωπος που... νίκησε τον ναρκίνο, με την διάγνωση να είχε βγει το 2014. Σενάρια όμως υπάρχουν και για έναν πρώην ερυθρόλευκο. Τον Σλοβάκο διεθνή μεσοεπιθετικό (επιτελικός και εξτρέμ) Βλάντιμιρ Βάις, που πλέον παίζει στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ έχοντας πάρει μεταγραφή εκεί τον περασμένο Γενάρη από την Λεκβίγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα