Ούτε την Πέμπτη κανονικά ο Μπουχαλάκης

Δημήτρης Τομαράς
Ούτε την Πέμπτη κανονικά ο Μπουχαλάκης

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης προπονήθηκε ξανά ατομικά την Πέμπτη και θα δοκιμάσει Παρασκευή. Ετοιμάζει 3 - 5 αλλαγές με Αστέρα Τρίπολης ο Μάρκο Σίλβα.

Ο νεαρός Έλληνας μέσος δεν μπόρεσε να μπει ούτε την Πέμπτη σε φουλ ρυθμούς. Περισσότερο προληπτικά κινείται ατομικά. Από εκεί και πέρα ο Μάρκο Σίλβα έκανε πολλές δοκιμές και... ανακατεμένα. Η αίσθηση που υπάρχει είναι για 3 - 5 αλλαγές με Αστέρα.

Όπως έχουμε ήδη γράψει ο Καπίνο διεκδικεί θέση βασικού για την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη. Δεξί μπακ λογικά θα είναι ο Ομάρ που επανέρχεται και για αριστερά υποψήφιος ο Τσιμίκας.
Για το κέντρο της άμυνας ο Μποτία με τον Σιόβα, για τον άξονα... παίζει δυνατά του Ζντιέλαρ, για δεκάρι ο Κολοβός και για τα άκρα οι Σεμπά, Ντουρμάζ και Φουστέρ διεκδικούν τις δύο θέσεις. Σχετικά με την κορυφή της επίθεσης υπάρχει ο Πουλίδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα