Αναβολή στην συνάντηση Κοντονή - Μποροβήλου

Δημήτρης Τομαράς
Αναβολή στην συνάντηση Κοντονή - Μποροβήλου

bet365

Ο Γιώργος Μποροβήλος επικοινώνησε προσωπικά με τον Υπουργό Αθλητισμού για να του ζητήσει αναβολή της συνάντησης της Παρασκευής και νέα επαφή μετά το επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας.

Αρχικά υπήρχε ένα ραντεβού για τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την επιστολή και την σχετική προσπάθεια της Λίγκας. Ο κ. Κοντονής περίμενε τον πρόεδρο της Super League για να μιλήσουν για θέματα του ποδοσφαίρου, καθώς και για το ζήτημα του Κυπέλλου.

Υπήρχε πάντως αργά το βράδυ της Πέμπτης η πληροφορία πως αυτή η συνάντηση μπορεί να έπαιρνε μετάθεση για τα επόμενα 24ωρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr ο πρόεδρος της Λίγκας πήρε προσωπικά τον Σταύρο Κοντονή και του μετέφερε πως θέλει την αναβολή της συνάντησής τους. Η επαφή αυτή πήρε λοιπόν μετάθεση για μετά το επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας, που θα γίνει στο προσεχές διάστημα. Ο Γιώργος Μποροβήλος θέλει την συναίνεση όλων των ομάδων για τέτοιες κινήσεις αλλά και αποφάσεις στο πλαίσιο του διοικητικού συμβουλίου για να συζητήσει μετά με τον Υπουργό Αθλητισμού σε μία πιο καλή βάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα