Άρης: Αποθεραπεία και φιλικό με την Κ17

Άρης: Αποθεραπεία και φιλικό με την Κ17

Gazzetta team
Άρης: Αποθεραπεία και φιλικό με την Κ17

bet365

Στον Άρη μια μέρα μετά τη νίκη επί της Κοζάνης επέστρεψαν και πάλι στο γήπεδο για αποθεραπεία. Ενοχλήσεις στο ισχίο ο Δημήτρης Σαμαράς, ενώ φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Νέων (Κ-17) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Κοζάνη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Ο Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο στη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Φιλικό με την Κ17

Όπως είναι γνωστό, η εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (20/03) με τον Εθνικό Γαζώρου, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος), έχει ματαιωθεί, καθώς η ομάδα των Σερρών αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (19/03, 11:00), στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», η διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Νέων (Κ-17) του Άρη.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα