Πουλίδο: «Θα κάνω σπουδαία πράγματα στον Ολυμπιακό»

Πουλίδο: «Θα κάνω σπουδαία πράγματα στον Ολυμπιακό»

Πουλίδο: «Θα κάνω σπουδαία πράγματα στον Ολυμπιακό»

Ανεβασμένος από την παρουσία του στην ομάδα το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είναι ο Μεξικανός ο οποίος μίλησε στην πατρίδα του.

Έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο μισό της σεζόν. Και ο ίδιος τις εκμεταλλεύεται. Ο λόγος για τον Αλαν Πουλίδο ο οποίος μίλησε στην πατρίδα του και το ESPN. O νεαρός φορ μίλησε και για την διαμάχη του με την Τίγκρες εκτός από το πόσο καλά περνάει στον Ολυμπιακό.

«Η σκέψη μου, όπως και κάθε ποδοσφαιριστή, είναι να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα από όπου ξεκίνησε. Ειλικρινά δεν έχω κάτι με την Τίγκρες ούτε με τον πρόεδρό της. Υπάρχει μια στεναχώρια ίσως», είπε αρχικά ο Αλαν Πουλίδο για να συνεχίσει.

Είπε μετά πως «την στιγμή που έβλεπα και κάποιες άλλες προοπτικές (Ευρώπη και MLS) γινόμουν πιο σημαντικός στην ομάδα και σκόραρα κάποια σημαντικά γκολ. Νιώθω χαρούμενος και είμαι πλέον προετοιμασμένος να πετύχω σπουδαία πράγματα εδώ (σ.σ. στον Ολυμπιακό)».

Όσον αφορά στην Εθνική του Μεξικό τόνισε πως «δουλεύω πολύ σκληρά και είμαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Αλλά δεν έχω μιλήσω με κανέναν από την Εθνική και ο Οσόριο δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου».

 

Best of internet