Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ για τις επιστροφές

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ για τις επιστροφές

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ για τις επιστροφές

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε σήμερα (17/3) τους Βίτορ, Ροντρίγκες και Σκόνδρα να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με την Καλλονή. Καταπόδας και ο Ζάιρο που συμμετείχε στο μεγαλύτερο τμήμα της προπόνησης.

Επιτέλους επιστροφές έχουμε στον ΠΑΟΚ καθώς ο Μιγκέλ Βίτορ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γυμνάστηκε κανονικά. Το πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησαν οι Γκάρι Ροντρίγκες , Γιάννης Σκόνδρας ενώ στο μεγαλύτερο τμήμα της προπόνησης συμμετείχε και ο Ζάιρο. Οι Γκόικο Τσίμιροτ , Δημήτρης Χατζηισαΐας συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο και μερικές ασκήσεις με μπάλα, ενώ οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Δημήτρης Κωνσταντινίδης έμειναν για αποθεραπεία στο γυμναστήριο.

Το σημερινό (17/3)πρόγραμμα προπόνησης ήταν αφιερωμένο σε παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο με ζητούμενο το γκολ από συνεργασία σε μικρά τέρματα. Κι όλα αυτά υπό το καθεστώς πρέσινγκ από την αντίπαλη ομάδα. Η προπόνηση διήρκεσε 90′ και περιείχε κομμάτια υψηλής, αλλά στοχευμένης έντασης ανάλογα την άσκηση και τη θέση στην οποία αγωνίζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε και δίτερμα σε μικρό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα