Φορτσάρουν για Ολυμπιακό

Φορτσάρουν για Ολυμπιακό

Φορτσάρουν για Ολυμπιακό

Με τα περιθώρια να στενεύουν στον Αστέρα φορτσάρουν έχοντας στο μυαλό το θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη.

Η αλήθεια είναι πως τα προηγούμενα χρόνια στον Αστέρα τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος σκεφτόντουσαν τα πλέι οφ και την πορεία που εκεί θα έχουν, έχοντας εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την συμμετοχή τους εκεί. Φέτος δυστυχώς για τους Αρκάδες τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα ήθελαν, με συνέπεια η ομάδα να μείνει πίσω και να κυνηγάει τον Πανιώνιο που βρίσκεται 6 βαθμούς μπροστά ή να ελπίζει πως οι «κυανέρυθροι» δεν θα πάρουν άδεια.

Πλέον οι Τριπολιτσιώτες κοιτάζουν κάθε ματς ξεχωριστά και πρέπει και στα 4 που μένουν να κερδίσουν κάτι αν δεν θέλουν να μείνουν εκτός πλέι οφ. Η αρχή πρέπει να γίνει από την Κυριακή και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς μια ενδεχόμενη νίκη θα βοηθήσει και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά για την συνέχεια.

Ο Μάκης Χάβος προετοιμάζει την ομάδα του για την σημαντική αυτή αναμέτρηση, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής, αλλά και κατοχής μπάλας πριν το εσωτερικό δίτερμα. Στο ιατρικό δςλτίο, οι Φούντας και Τριανταφυλλόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ανεβάζουν ρυθμούς ώστε να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης τις επόμενες μέρες.

Best of internet