Ρομπέρτο και Τσόρι δίπλα στους πρόσφυγες! (gTV + pics)

Ρομπέρτο και Τσόρι δίπλα στους πρόσφυγες! (gTV + pics)

Ρομπέρτο και Τσόρι δίπλα στους πρόσφυγες! (gTV + pics)

bet365

Οι δύο αρχηγοί του Ολυμπιακού προσέφεραν φαγητό, ρούχα, παπούτσια και μπάλες σε πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά. Το Gazzetta.gr ήταν εκεί και έχει το ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός σημαίνει και προσφορά και κοινωνική δράση και οι ενέργειες αγάπης προς τους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά συνεχίστηκαν και την Πέμπτη. Μοιράστηκαν χιλιάδες μερίδες φαγητού, ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες και μπάλες.

Παρόντες από το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν οι δύο αρχηγοί της ομάδας. Ρομπέρτο και Τσόρι. Προσέφεραν χαρά, ελπίδα και αγάπη και έδωσαν και μπάλες σε μικρά παιδιά. Μάλιστα έπαιξαν για λίγο και μαζί τους. Παρών ήταν και ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης καθώς και ο Κυριάκος Δουρέκας από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Επικεφαλής, φυσικά, της όλης προσπάθειας παραμένει ο διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλης Βασιλειάδης. Εκεί ήταν και ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι καθημερινά εκεί και μοιράζει χαμόγελα, αγάπη και ότι μπορεί σε αυτούς τους ανθρώπους. Ρομπέρτο και Τσόρι δήλωσαν χαρούμενοι πως τους δόθηκε η δυνατότητα να προσφέρουν σε αυτούς τους ανθρώπους.
Μιλώντας γι' αυτήν την πρωτοβουλία ζωής που έχει λάβει ο Ολυμπιακός ύστερα από επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κ. Θεοδωρίδης, σχολίασε: «Είναι ωραίο που βρισκόμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Καθημερινά είναι εδώ ο Ολυμπιακός και βοηθάει είτε δίνοντας γεύματα, είτε είδη ρουχισμού, ακόμα και πράγματα για να παίζουν τα παιδάκια. Είδατε πόσο χαρούμενα ήταν. Δώσαμε λίγη βοήθεια και παράλληλα και χαρά στα παιδάκια. Ακόμα και μια κλοτσιά στη μπάλα που έδωσαν παίζοντας με τους παίκτες μας ήταν κάτι ωραίο που τα χαροποίησε. Τους άρεσε και χαιρόμαστε που το πετύχαμε. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει εδώ και πρέπει να το δουν όλοι οι Έλληνες. Υποφέρει ο κόσμος και πρέπει ό,τι μπορεί ο καθένας μας να προσφέρει. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί. Καθημερινά είμαστε εδώ για να αισθανθούν μια μικρή χαρά αυτοί οι άνθρωποι που έχουν βιώσει τόση δυστυχία».
Ο Τσόρι από την πλευρά του, είπε: «Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια στιγμή, μια κατάσταση, πολύ δύσκολη. Είναι όμορφο να έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις. Βλέπουμε πως η κατάσταση εδώ είναι πάρα πολύ δύσκολη. Είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία από τον Πρόεδρό μας που δίνει ένα χέρι βοήθειας και γενικότερα ό,τι μπορεί στον κόσμο που το χρειάζεται».
Ο Ρομπέρτο συμπλήρωσε: «Όπως είπε ο Τσόρι έχουμε την ευκαιρία να δούμε την αλήθεια. Να δούμε πόσο σκληρή είναι η πραγματικότητα και πόσο προνομιούχοι είμαστε. Πιο σημαντικό από το να δείξουμε πως έχουν τα πράγματα εδώ και τί βοήθεια δίνουμε στους ανθρώπους αυτούς, είναι να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Να δώσουμε σημασία στο ότι ο κόσμος δεν ζει τόσο άνετα όσο εμείς. Το γεγονός ότι μπορούμε, μέσω της πρωτοβουλίας του συλλόγου μας, να βοηθήσουμε και να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας σ' αυτούς τους ανθρώπους κάνει τα πράγματα για μας λίγο καλύτερα».
Κατά τα άλλα πάντως το απόγευμα της Πέμπτης σημειώθηκε ένταση στο λιμάνι μεταξύ προσφύγων και αστυνομίας. Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγη ώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα