Στον Άρειο Πάγο για μηνύσεις ο Αλαφούζος!

Στον Άρειο Πάγο για μηνύσεις ο Αλαφούζος!

Νίκος Αθανασίου
Στον Άρειο Πάγο για μηνύσεις ο Αλαφούζος!

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει σήμερα μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά παραγόντων, διαιτητών και δικαστικών που εμπλέκονται στο ''Koriopolis''!

Πιστός στις εξαγγελίες του για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, θα δώσει το παρών την Παρασκευή στον Άρειο Πάγο και θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σχετικά με το σκάνδαλο του ''Koriopolis''! Στην εν λόγω μηνυτήρια αναφορά αναμένεται να υπάρχουν τα ονόματα του Βαγγέλη Μαρινάκη, στελεχών της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, των διαιτητών Παππά, Μάνταλου, Κύζα αλλά και των δύο εισαγγελέων Τσιμπλάκη και Πούλιο, οι οποίοι ελέγχονται πειθαρχικά για απόκρυψη ή παράβλεψη σοβαρών στοιχείων στην υπόθεση του ''Koriopolis''.

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» που θα συνοδεύεται από το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ αναμένεται να καταθέσει στοιχεία και διαλόγους από dvd συνομιλιών που έχουν απομαγνητοφωνηθεί, δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας και δεν τα έλαβαν υπ' όψιν τους οι δικαστικοί λειτουργοί.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανοίξει και πάλι η συγκεκριμένη υπόθεση παρά το γεγονός πως υπάρχουν αθωωτικά βουλεύματα για πρόσωπα, τα οποία έχουν εμπλοκή και στην «εγκληματική οργάνωση» του ποδοσφαίρου. Το «τριφύλλι» θα αναφερθεί την ζημία που έχει ως κλαμπ σε όλα τα επίπεδα από τις ενέργειες αυτών των προσώπων αλλά και την ζημιά που έχει υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα