Κάλεσε Παγιέ και Καντέ ο Ντεσάν στη Γαλλία!

Κάλεσε Παγιέ και Καντέ ο Ντεσάν στη Γαλλία!

Κώστας Ζάλιαρης
Κάλεσε Παγιέ και Καντέ ο Ντεσάν στη Γαλλία!

bet365

Δικαιότατες κλήσεις για τους Ντιμίτρι Παγιέ και Ενγκολό Καντέ στην εθνική ομάδα της Γαλλίας! Εκτός άφησε ο Ντιντιέ Ντεσάν για τα προσεχή φιλικά, τους Μπενζεμά και Βαλμπουενά, δίχως όμως να τους κλείνει την πόρτα για το Euro του καλοκαιριού!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Γαλλίας συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τα φιλικά με τις Ολλανδία (25/3) και Ρωσία (29/3) τον Ντιμίτρι Παγιέτ έπειτα από τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με τη Γουέστ Χαμ, ενώ κάλεσε και το «εργαλείο» της Λέστερ, Ενγκολό Καντέ!

«Έχω κουραστεί από το θέμα αυτό. Έκανα τις επιλογές μου και δεν σημαίνει ότι αυτή θα είναι η αποστολή για το Euro» είπε ο Ντεσάν για το ζήτημα με τους Βαλμπουενά και Μπενζεμά.

Αναλυτικά όσοι κάλεσε:

Κοστίλ, Γιορίς, Μανταντά, Ντίνι, Εβρά, Ζαλέ, Κοσιελνί, Ματιέ, Σανιά, Σακό, Βαράν, Καμπάιγ, Ντιαρά, Καντέ, Ματουϊντί, Πογκμπά, Σισοκό, Κομάν, Ζινιάκ, Ζιρού, Γκριεζμάν, Μαρσιάλ, Παγιέ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα