Στην εθνική Αγγλίας ο Ντρινκγουότερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Στην εθνική Αγγλίας ο Ντρινκγουότερ!

bet365

Ακόμα ένας που λάμπει φέτος με τη Λέστερ καταφέρνει να βάλει τ' όνομά του στα πλάνα του Ρόι Χότζον στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και αυτός είναι ο Ντάνι Ντρινκγουότερ!

Ο χαφ των «αλεπούδων» κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή των «τριών λιονταριών», εξαργυρώνοντας έτσι το σημαντικότατο ρόλο που έχει στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία πορεύεται πρόσω ολοταχώς στην κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ!

Στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή της Αγγλίας και ο Ντάνι Ρόους της Τότεναμ, στην αποστολή για τα φιλικά με τις Γερμανία και Ολλανδία ο Φρέιζερ Φόρστερ που έχει βοηθήσει τη Σαουθάμπτον στο κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων της Πρέμιερ Λιγκ.

Φυσικά δεν υπολογιζόταν ο Γουέιν Ρούνεϊ που είναι τραυματίας από τον Φεβρουάριο και σκοπεύει να επιστρέψει στη δράση στις αρχές του επόμενου μήνα.

Αναλυτικά η αποστολή για τα ματς (26/3 με τα «πάντσερ», 29/4 με τους «οράνιε»):

Μπάτλαντ, Φόρστερ, Χαρτ, Μπέρτραντ, Κέιχιλ, Κλάιν, Γιαγκέλκα, Ρόους, Σμόλινγκ, Στόουνς, Γουόκερ, Ντέλε Άλι, Μπάρκλεϊ, Ντάιερ, Ντρινκγουότερ, Χέντερσον, Λαλάνα, Μίλνερ, Στέρλινγκ, Κέιν, Στάριτζ, Βάρντι, Γουόλκοτ, Γουέλμπεκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα