Μιλάνε για ανανέωση Νάπολι-Σάρι

Μιλάνε για ανανέωση Νάπολι-Σάρι

Θοδωρής Βασίλης
Μιλάνε για ανανέωση Νάπολι-Σάρι

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει εντυπωσιάσει με την δουλειά του στη Νάπολι και οι «παρτενοπέι» ξεκίνησαν συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Στο προπονητικό κέντρο της Νάπολι θα βρεθεί ο Αντρέα Κιαβέλι, ο υπεύθυνος της Νάπολι για τα συμβόλαιο με σκοπό να συζητήσει με τον τεχνικό των «παρτενοπέι», Μαουρίτσιο Σάρι την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η Νάπολι επιθυμεί να επεκτείνει την υπάρχουσα συμφωνία η οποία επιτρέπει στον σύλλογο να ανανεώνει χρόνο με το χρόνο το συμβόλαιο του Σάρι μέχρι το 2020. Με την υπάρχουσα συμφωνία οι «παρτενοπέι» έχουν το δικαίωμα μέχρι τις 30 Απριλίου να κάνουν χρήση του δικαιώματος για ανανέωση του συμβολαίου του και για την επόμενη σεζόν, αφού σε διαφορετική περίπτωση ο ίδιος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Θα οδηγήσει ο Σάρι τη Νάπολι στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος; Σε απόδοση 3.20 το συγκεκριμένο ενδεχόμενο στη Novibet.

Ενδιαφέρον για τον Σάρι έχει δείξει η Μίλαν, αλλά ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει ξεκαθαρίσει ότι το μέλλον της Νάπολι είναι ο Σάρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα