Τούντορ: «Οσα καλά έκανα στον ΠΑΟΚ δεν ήταν αρκετά»

Τούντορ: «Οσα καλά έκανα στον ΠΑΟΚ δεν ήταν αρκετά»

Τούντορ: «Οσα καλά έκανα στον ΠΑΟΚ δεν ήταν αρκετά»

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για πρώτη φορά στην Κροατία μετά την απόλυσή του από τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι δηλώνει ο πρώην προπονητής του «Δικεφάλου».

Ο Κροάτης, εδώ και λίγες εβδομάδες, μετά από εννιά μήνες παρουσίας στον ΠΑΟΚ, είναι και πάλι ελεύθερος και βάσει των όσων δηλώνει δεν δείχνει να έχει πέσει σε κατάθλιψη, όπως σημειώνεται και από τον ρεπόρτερ που εξασφάλισε την συνέντευξη για το περιοδικό «SN». Στο τέλος μίλησε με σκληρά λόγια για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Πώς αισθάνεστε τώρα, αφού έχετε χωρίσει με τον ΠΑΟΚ;

«Ειλικρινά, είναι ανάμικτα τα συναισθήματα. Υπάρχει, βέβαια, θλίψη, θυμός, νοσταλγία, υπερηφάνεια, ή ό, τι ακόμη το πιο περίεργο, υπάρχει ένα ασυνήθιστο μείγμα ικανοποίησης, ανακούφισης και χαράς».

Είναι κάπως ασυνήθιστη η συμπεριφορά από κάποιον που μόλις απολύθηκε;

Ανατρέπεται το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Βεστφαλία; Η Τότεναμ περιμένει την Ντόρτμουντ, αναζητώντας μια επική ανατροπή! Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Tότεναμ - Ντόρτμουντ και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Δυστυχώς, αισθάνομαι ότι όσα κάναμε τους τελευταίους εννέα μήνες, όλα τα καλά δεν ήταν αρκετά, μια ήττα έφερε το τέλος του κόσμου, ενώ το να κερδίσει η ομάδα ένα τρόπαιο θεωρείται κάτι φυσιολογικό και το περίμεναν στον ΠΑΟΚ...».

Θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε τώρα που φύγατε, αν συνεχίζουν να περιμένουν φυσιολογικά αυτή τη νίκη;

«Με όλο το σεβασμό που έχω για τον ΠΑΟΚ, όταν κοιτάς τη νίκη και την κατάκτηση τίτλων, ειδικά τα τελευταία χρόνια, θα δούμε ότι δεν είναι τόσο συχνές οι επιτυχίες και οι κατακτήσεις τροπαίων από τον ΠΑΟΚ, αλλά παρόλα αυτά δημιουργείται αυτή η εντύπωση ή κάποιος έχει μια τέτοια αίσθηση ότι είναι τόσο κοντά στον τίτλο».

Υπάρχει εξήγηση γιατί συμβαίνει όλο αυτό;

«Οι φίλαθλοι περιμένουν ότι με τα χρήματα που έχει επενδυθεί στην ομάδα, θα βελτιωθούν τα αποτελέσματα και η ομάδα θα κερδίσει τρόπαια. Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένοι και θέλουν καλύτερα αποτελέσματα. Κάτι που είναι απολύτως θεμιτό και κατανοητό».

Ποιο είναι το βασικότερο πρόβλημα και γιατί δεν έρχονται τα αποτελέσματα;

«Μπορεί να έχεις τα χρήματα, τους οικονομικούς πόρους, μια καλή οικονομική πολιτική και ένα δυνατό εμπορικό τμήμα αλλά αν δεν έχεις αθλητική φιλοσοφία, ένα ξεκάθαρο μακροπρόθεσμο σχέδιο, ικανούς και τίμιους ανθρώπους να δουλέψουν πάνω σε αυτό, τότε τίποτα δεν μπορεί να συμβεί.

Κοιτάξτε τι έχει συμβεί τα τελευταία 4 χρόνια. Πόσες αλλαγές προπονητών, 8-9 δεν γνωρίζω καν, πόσοι πολλοί διευθυντές, πρόεδροι, σύμβουλοι όλων των ειδών. Φέτος είχαμε μια κατάσταση όπου υπήρχαν δύο διευθυντές και δύο πρόεδροι. Είχαμε συναντήσεις, όπου κανείς δεν ξέρει ποιος έχει εξουσία πάνω στο τι, και ένας διευθυντής με τον προπονητή δεν μπορούσαν ακόμη και να αποφασίσουν ποιους παίκτες θέλουν να φέρουν στην ομάδα. Αυτά είναι γελοία πράγματα να συμβαίνουν σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα