Διαψεύδει ο Κοντονής για αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει ο Κοντονής για αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει ο Κοντονής για αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ

Με γραπτή δήλωση, ο Υφυπουργός Αθλητσμού Σταύρος Κοντονής επιχειρεί να διαψεύσει ότι υπήρχαν αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τον αθλητικό νόμο σχετικά με το ντόπινγκ.

Με τη δήλωση του ο Κοντονής επαναλαμβάνει την πρόθεση του να περάσει όλα τα μεγάλα θέματα του αθλητισμού, στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο που πάει για τον Μάιο, όπως είχε ανακοινώσει. Παράλληλα τονίζει ότι δεν υπήρχαν αντιδράσεις για το θέμα του νομοσχεδίου για το ντόπινγκ που ψηφίζεται σήμερα.

Η δήλωση:

«Η Κυβερνητική πολιτική στον Αθλητισμό έχει χαραχθεί από μηνών, έχει εξαγγελθεί με λεπτομέρεια, έχει την έγκριση του Πρωθυπουργού και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί προϊόν τηλε-παραθύρων και κάθε είδους παρασκηνιακών διεργασιών.

Έχω επανειλημμένως και από μηνών δηλώσει ότι οι διατάξεις του εκλογικού νόμου για τις αθλητικές ομοσπονδίες θα συμπεριληφθούν στο νέο αθλητικό νόμο, του οποίου η ψήφιση έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Μάιο. Ήδη η νομοπαρασκευαστική επιτροπή εργάζεται σχετικά, με γνώμονα πάντα το Σύνταγμα και τη διεθνή θέση της χώρας. 

Κατά συνέπεια, κάθε αναφορά στο ζήτημα αυτό, υπό διαφορετικά δεδομένα και με υπονοούμενα διαφοροποιήσεων στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης, έχει στόχο τον σκόπιμο και εκ του πονηρού αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και των αθλητικών φορέων». 

Best of internet